CINE suntem?

Bine ati venit! 
                                                                 SUNT UN IMPATIMIT AL AUTOMOBILELOR

         Automobilele sunt cea mai mare pasiune a mea. Inca de mic imi facea placere sa colectionez masinute de jucarie. Abia asteptam sa ating mai repede varsta majoratului pentru a invata sa sofez. In prezent, acest hobby al meu imi consuma o groaza de timp si necesita multe cunostinte de mecanica auto – lucrari de mecanica, imbunatatiri, optimizari, reglaje auto diverse, tinichigerie si chiar vopsitorie. Tot timpul meu liber este alocat reparatiilor pe care le aduc masinii mele. Din fericire insa atelierul meu auto, un mic garaj, se afla in imediata mea vecinatate.

             Nu am crutat nici un efort sau cheltuiala atunci cand a fost vorba de automobilul meu, indiferent daca aceasta insemna optimizarea performantei generale. De asemenea, reglajele fine si calibrarea motorului au reprezentat dintotdeauna o prioritate.

            Am procedat astfel deoarece atunci cand ma aflu la volan imi place sa aud motorul torcand la parametrii sai optimi! Multi cunoscuti m-au rugat sa-i sfatuiesc cum sa-si repare anumite defecte la motor si pentru a nu-i invata gresit, am luat legatura chiar cu cei care tin traininguri in domeniul auto si de la care mecanicii au ce invata venind la cursurile lor.  In felul acesta am ajuns sa cunosc foarte multe service-uri si sa fac diferenta intre Breanduri de Producatori de Piese Auto si Uleiuri. 

              De ceva timp m-am gandit ca n-ar strica sa realizez o emisiune saptamanala, la un post de televiziune, in care sa va dezvalui tainele motorului ce se afla sub capota masinii. Asa a luat nastere proiectul emisiunii: ZOOM auto. Singura EMISIUNE AUTO care iti arata si te invata cum sa descoperi defectele masinii pe care o conduci si cum o poti repara singur fara a ajunge cu ea in service; dar si defecte care iti  impun in mod obligatoriu sa mergi intr-un service de specialitate, ce o mana de oameni profesionisti iti vor rezolva defectul existent al masinii tale.